Om oss

Vi har närmat oss frågan om lön och belöning från olika håll

AnnCharlotte Bretan har ägnat sig åt utveckling i alla former sedan hon kom ut i arbetslivet. Hon har varit datalingvist, projektledare, chef, konsult och coach. År 2012 fick hon uppdraget att utveckla arbetet med lön utifrån en holistisk syn på chefs- och ledarskap på Ledarna.

Johan Thesslin har sedan unga år fascinerats av hur man får människor att göra saker, inte för att någon annan vill utan för att de själva vill det. Han har arbetat med lönefrågor utifrån olika perspektiv, som lönesättande chef, förhandlare, HR-strateg och senast som löneexpert på Ledarna.

Tillsammans drivs vi av att få bidra till meningsfulla verksamheter där människor får komma till sin rätt. Idag är vi verksamma som konsulter inom belöning, ledarskap och verksamhetsutveckling.

Läs mer om vårt erbjudandet här

Sagt om oss…

”Mycket inspirerande och bekräftar ett fokus som jag jobbat med några år. Fick därtill några användbara verktyg att ta med hem direkt i ledarskapet.”

”Bra nivå på presentationen. Bra att få med även lite praktiska tips på så kort tid.”

”Informativt, bra pedagogik och omfattning”

”Skönt att ni inte bara fokuserar på lönen eller hur man genomför lönesamtalet utan sätter det i ett större sammanhang”

”AnnCharlotte och Johan håller utbildningar som fokuserar på hur man genomför saker i vardagen – bara att gå hem och tillämpa.”

”De mest förberedda föreläsare jag mött!”

”Lättsam och strukturerad genomgång av ett komplext ämne.”

”Ni brinner verkligen för detta!”